Yritys

PLC-Automation Oy on suomalainen teknologia-alan suunnittelu- ja palveluyritys, joka tuottaa asiakkailleen tehokkaita ja joustavia ratkaisuja projektoinnin, tuotannon ja ylläpidon tarpeisiin. Luotettavien teknologiapalveluiden avulla pyrimme parantamaan asiakkaidemme kilpailukykyä. Ratkaisumme vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin lattiatason sähkösuunnittelusta monipuoliseen automaation sekä teollisuusnosturialan ratkaisuihin.

Palvelumme kattavat konsultoinnin,suunnittelun,toteutuksen ja ylläpidon. Toimintamme lähtökohtana ovat pitkät asiakassuhteet, toimituksiin sitoutuminen ja ennakkoluuloton teknologian hyödyntäminen. Olemme asiakkaille luotettava yhteistyökumppani.

Toimimme suomessa sekä ulkomailla ja työllistämme noin 30 automaatio-, sähköistys- ja nosturialan ammattilaisia.

  • Perustettu 1987
  • Toimialat: suunnittelu, ohjelmointisuunnittelu, käyttöönotto, valvonta, koulutus, kojeistovalmistus, sähköasennus ja nosturialan palvelut
  • Ohjelmoitavilla logiikoilla, automaatiojärjestelmillä ja käyttäjäliittymillä toteutettavat järjestelmät

Partner sopimukset

PLC-Automation Oy on Siemens Automation Drives -toimialan järjestelmäpartneri.

PLC-Automation Oy on Siemensin kouluttama ja sertifioitu ratkaisupartneri. Ratkaisupartnerit ovat järjestelmäpartnereiden kovimpia osaajia, jotka on kutsuttu mukaan Siemensin kansainväliseen Solution Partner -ohjelmaan.