Yritys

PLC-Automation Oy on suomalainen teknologia-alan suunnittelu- ja palveluyritys, joka tuottaa asiakkailleen tehokkaita ja joustavia ratkaisuja projektoinnin, tuotannon ja ylläpidon tarpeisiin. Luotettavien teknologiapalveluiden avulla pyrimme parantamaan asiakkaidemme kilpailukykyä. Ratkaisumme vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin lattiatason sähkösuunnittelusta monipuoliseen automaation sekä teollisuusnosturialan ratkaisuihin.

Palvelumme kattavat konsultoinnin, suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon. Toimintamme lähtökohtana ovat pitkät asiakassuhteet, toimituksiin sitoutuminen ja ennakkoluuloton teknologian hyödyntäminen. Olemme asiakkaille luotettava yhteistyökumppani.

Toimimme suomessa sekä ulkomailla ja työllistämme noin 30 automaatio-, sähköistys- ja nosturialan ammattilaisia.

  • Perustettu 1987
  • Toimialat: suunnittelu, ohjelmointisuunnittelu, käyttöönotto, valvonta, koulutus, kojeistovalmistus, sähköasennus ja nosturialan palvelut
  • Ohjelmoitavilla logiikoilla, automaatiojärjestelmillä ja käyttäjäliittymillä toteutettavat järjestelmät

 


 

PLC-Automation Oy:lle on myönnetty virallinen ISO 9001 -standardi

Bureau Veritasin myöntämä sertifikaatti on arvokas resurssi sekä maailmanlaajuisesti tunnettu ja tunnustettu erinomaisuuden ja menestyksen symboli. Myönnetty sertifiointitunnus ilmentää ammattitaitoa ja luottamusta.

 

 


 

PLC-Automation Oy on Siemens Automation Drives -toimialan järjestelmäpartneri.

PLC-Automation Oy on Siemensin kouluttama ja sertifioitu ratkaisupartneri. Ratkaisupartnerit ovat järjestelmäpartnereiden kovimpia osaajia, jotka on kutsuttu mukaan Siemensin kansainväliseen Solution Partner -ohjelmaan.

 

    

 


PLC-Automation Oy on virallinen ABB Value Provider -kumppani.

ABB Value Provider -valtuutusohjelma on menettelytapa, jolla taataan, että asiakkaan saamat palvelut ABB Value Provider -kumppanilta ovat samalla johtavalla tasolla kuin ABB:n niin paikallisesti kuin maailmanlaajuisesti. ABB Value Provider -kumppanuus edellyttää perusteellista tuntemusta paikallisista markkinoista ja perehtyneisyyttä määriteltyihin ABB:n tuotteisiin ja prosesseihin.