Modernisaatiot

 

Lisää turvallisuutta ja luotettavaa käyttöä nostureille

Nostureiden modernisointitarve määritellään nykyisten määräysten ja turvallisuusnäkökulmien mukaan kustannuksia ajatellen aina yksittäisistä ohjaustapamuutoksista aina prosessinostureiden täydellisiin peruskunnostuksiin. Modernisaatiot esim. prosessinostureihin voidaan tehdä uuden nostovaunun tai nostokoneiston suunnittelulla ja valmistuksella. Teemme modernisaatiota niin vanhempiin kuin uusiinkin nostolaiteratkaisuihin eri laitevalmistajasta ja teollisuusalasta riippumatta.

Modernisoinnilla voidaan parantaa nostolaitteen käytettävyyttä ja turvallisuutta huomattavasti sekä säästää tulevaisuuden huoltokustannuksissa. Modernisaatiossa laitteen tekniset ominaisuudet sekä turvataso päivitetään vastaamaan nykyisiä tarpeita ja turvallisuusmääräyksiä.

Nostolaitekokonaisuus yksilöllisesti tarpeisiisi

Kartoitamme kunkin tilauksen erityisvaatimukset yksilöllisesti. Suunnittelun perustana toimii nostolaitekokonaisuuden modernisointi tarve tulevaa käyttöä ajatellen. Suunnittelijamme suunnittelevat nostolaitekokonaisuuden soveltuvuuden, ottaen huomioon kaikki siihen vaikuttavat tekijät. Suunnittelumme kattaa mekaniikan, sähköistyksen ja automaation kokonaisvaltaisen suunnittelun asiakkaan tarpeet huomioiden.

 

Yhteyshenkilöt

Jouni Huotari

Toimitusjohtaja

044 2748 616

jouni.huotari(at)plc.fi