Uutiset

TIEDOTE yhteisyrityksen perustamisesta

23.05.2022

TIEDOTE yhteisyrityksen perustamisesta

TIEDOTE 23.5.2022 12:00


PLC-Automation Oy ja Aurolahti Group Oy ovat päättäneet hyödyntää strategisen partneriyhteistyön mahdollisuudet ja yhdistää organisaatioiden kokemusta, osaamista sekä verkostoja luodakseen uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Osapuolet ovat perustaneet kevään 2022 aikana uuden yhteisen teknologiapalveluyhtiö Aurolahti Automation Oy:n, josta kumpikin osapuoli omistaa 50 prosenttia.


Yhtiö keskittyy ensisijaisesti alueellisen teollisuuden automaatiotarjontaan Keski-Pohjanmaalla, älykkään teollisuuden suunnittelutarpeisiin, hyödyntämään palvelutarjonnassa kehittyviä digitaalisia ratkaisuja ja teknologioita sekä omistajayhtiöiden vahvaa, laaja-alaista osaamista.


Tavoittelemme innovatiivisena kasvuyhtiönä merkittävää alueellista asemaa, vihreän siirtymän osa-alueelta, kehittyvästä kaivos- ja akkuklusterista, älykkäästä teollisuudesta, Haluamme vastata asiakastarpeeseen ja tehdä kannattavaa kasvuliiketoimintaa. Yhtiöön palkataan aktiivisesti uusia avainhenkilöitä, jotka tuovat mukanaan lisää osaamispääomaa.


–––––––


Yhteisyritys tukee PLC-Automation Oy:n strategiaa tavoitella uusia pitkiä kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa. Keski-Pohjanmaalla on tällä hetkellä tapahtumassa paljon ja haluamme olla siinä kehityksessä mukana omalla vahvalla osaamisellamme. Kumppanillamme on vahvat kontaktit alueella. Yhdistämällä yhtiöiden osaamiset meillä on kasassa kaikki rakennuspalat luoda modernit ratkaisumallit teollisuuden suunnittelutarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. – Jouni Huotari, PLC-Automation Oy:n toimitusjohtaja.


Yhteistyön pohjalta avautui uskomaton mahdollisuus, viedä Aurolahti Groupin kasvuliiketoimintaa seuraavalle tasolle. Tartumme innolla uusiin mahdollisuuksiin ja toivotamme yhteistyökumppanimme tervetulleeksi uuteen yhtiöön. - Mika Kittilä, kehitysjohtaja, 050 316 1901


Yhteisyritys saa tukevan alustan kasvuyhtiönä PLC-Automation Oy:n pitkäaikaisen automaatio-osaamisen sekä Aurolahti Groupin vahvan mekaanisen/digitaalisen osaamisen ansiosta. – Timo Tanska, PLC-Automation Oy:n hallituksen puheenjohtaja.


Lisätietoja:


Jouni Huotari, toimitusjohtaja, 044 274 8616, jouni.huotari@plc.fi
PLC-Automation Oy teknologia-alan suunnittelu- ja palveluyritys. Toimitamme teollisuuteen sähkö- ja automaatiosovelluksia sekä kojeisto- ja asennuspalveluita. Projektien toteutuksia Suomessa kuin ulkomailla suorana toimittajana ja alihankkijana. Erikoisalanamme toimitamme ja valmistamme nostureita ja nostimia.


Janne Aurolahti, toimitusjohtaja, puh. 044 724 5572, janne@aurolahti.fi
Aurolahti Group Oy on suunnittelupalveluiden kokonaisvaltainen toimittaja, jonka osaaminen pohjautuu monivuotiseen kokemukseen. Aurolahti on erikoistunut koneiden ja laitteiden sekä putkistolinjojen 3D suunnitteluun, visualisointiin ja animointiin. Kehitämme laserkeilaus - ja mittauspalvelutarjontaamme, otamme käyttöön aktiivisesti uusia ohjelmia, -sekä tuotantomenetelmiä. Osaamisemme avulla asiakkaamme saavat laadukkaita suunnitteluratkaisuita ja rakentavat älykkäitä tuotteita, palveluja sekä luovat uutta liiketoimintaa.